CategoriesIT Вакансії

IT Sales Manager хто це, яку зарплату отримує, переваги та недоліки, роль в компанії

Хороший продавець надасть вам план дій щодо залучення нових клієнтів. Ми любимо повторювати те, що наші клієнти для нас — це партнери. Вакансія Sales Manager (outstaff/outsource) І як партнери ми зацікавлені в їх індивідуальному зростанні, бо разом із ними ростемо і ми. Якщо клієнт прийшов із запитом на кабель для смартфона, не обовʼязково він шукає саме його. Можливо, біль клієнта у тому, що він не може зарядити смартфон у машині, або шукає резервну зарядку, бо збирається у подорож — це можна дізнатися тільки, якщо поцікавитися.

навички Sales Manager

Хто такий менеджер з продажу?

А як вона буде приносити доходи, якщо її не продавати? Тож глобальна місія менеджерів з продажів у IT — набагато вагоміша, ніж може здаватись. Має 10+ років досвіду в пошуку клієнтів та лідогенерації для сервісних ІТ компаній через різні канали (LinkedIn, E-mail, Events), з них 5 років досвіду в побудові та управлінні команди лідгенів.

Створюйте своє унікальне резюме ще швидше

Важливо відрізняти цінні взаємодії від тих, що не приносять результатів, і зосереджуватися на дійсно перспективних зустрічах. Цікаво, що іноді клієнти взагалі можуть не розуміти, що їм потрібно. Або йдуть за товаром, який їм не підходить по рекомендації.

Побудова особистих цілей та саморозвиток

Любить розбиратися у складному та все впорядковувати. За деякими етапами можуть з’являтись вагомі відмінності. Подальше супроводження, повторні продажі, додаткові продажі.

  • Кожен учасник курсів з підготовки IT Sales Manager під час навчання займається персонально.
  • Слід зазначити, що на позиції Sales Manager-а більша частина зарплат є бонусною, і вказана «вилка» може бути варіабельною.
  • Компанії ж, що пропонують свої послуги або товари закордонним клієнтам, хочуть у свою команду сейлзів людину з рівнем англійської не нижче Intermediate, а найчастіше навіть Advanced.
  • Менеджер як «частина конвеєра» відповідає за конкретну функцію чи етап продажу.

Создавайте свое уникальное резюме еще быстрее

Щоб стати успішним у продажах, необхідно розвивати та тренуватий інші знання та навички. Адже HR (або рекрутери), які підбирають персонал для компаній є досить прискіпливими у пошуках ефективного продажника. На співбесіді кандидатів оцінюють по кількох критеріях, згідно з профілем вакансії (профіль вакансії — опис усіх характеристик, здібностей, знань та вимог до ідеального кандидата на посаду). Це людина з гучним голосом, оптимістична і товариська. Він повинен уміти налагоджувати контакти з партнерами, володіти навичками ділової комунікації, вміти переконувати і відмовляти, завойовувати довіру партнера. Менеджери з продажу спілкуються з клієнтами, а тому вважаються візитною карткою компанії.

Як розпочати кар’єру менеджера з продажу?

Твоєю основною задачею буде продаж освітніх курсів по телефону. Наша навчальна програма є найкращою на ринку, про це свідчить 80% employement rate наших випускників. Відмінності в зарплаті між різними видами компаній загалом не значущі. Однак, продуктові компанії платять своїм менеджерам з продажів трохи більше в порівнянні з іншими типами організацій. Формат резюме зі зворотною хронологією найкраще підходить для виділення вашого останнього досвіду продажів.

Якщо ви подаєтесь на посаду топменеджера з продажів ви несете відповідальність за створення і підтримання сильної команди продажів. Головна мета – дати українським фірмам свідомість того, як потрібно налагоджувати цілий експорт і засновувати виграшні міжнародні стратегії. Мета резюме — це перше, що рекрутер або менеджер з персоналу прочитає у вашому резюме. Тут ви пишете стислий виклад свого досвіду з одного чи двох речень, яке повинно продемонструвати роботодавцю, що ви підходите для цієї посади. Неважливо, пишете ви резюме менеджера з продажу автомобілів, резюме менеджера по кейтерингу або регіонального менеджера з продажу. Перераховані вище розділи повинні бути присутніми у вашому CV.

За кожним з етапів обов’язково має проводитись контроль задоволення клієнта взаємодією з компанією (NPS). Вихідний «холодний» контакт з клієнтом, презентація, pitch. А на завершення пропонуємо вам зарядитися, переглянувши виступ викладача з бізнесу Едді Обена “Розумна невдача у світі швидких змін”.

навички Sales Manager

В ролі клієнта був Вадим Усатенко, наш Head of Partnership. Якщо фолоуап сформований правильно, після зустрічі всі знають коли, від кого та чого очікувати. У клієнта не виникає додаткових питань, бо він розуміє, коли та що буде відбуватись далі». На Work.ua «Менеджер з продажу» є одним з найпопулярніших запитів, в тому числі, серед роботодавців. Цікаво, що ще минулого року більше половини вакансій було представлено аутсорсинговими компаніями, а зараз — продуктовими.

Частіше за все зарплата формується зі ставки та процентів від вартості проданих товарів чи послуг. Також можуть бути передбачені додаткові бонуси й нарахування за виконання чи перевиконання плану тощо. Зазвичай роботодавці встановлюють більш високі вимоги, ніж фактично потрібно. Крім того, аналіз не охоплює вакансії з таких платформ, як Work чи Robota, де зазвичай більше оголошень із меншими вимогами до рівня англійської мови, навіть в галузі ІТ.

навички Sales Manager

Буду радий відповісти на усі ваші питання по телефону та на співбесіді. Наприклад, володіння програмним забезпеченням, навички прожадів — це технічні професійні навички. А лідерські якості та навички розв’язання проблем — це особисті та ділові якості (soft skills), необхідні для успіху на роботі. На цьому порталі ви зможете підібрати відповідний курс у своєму місті. Тепер, коли у вас є добре сформульована мета, нумо завершімо решту вашого резюме. Доступні різні формати занять, включаючи лекції, воркшопи, індивідуальні консультації та завдання для самостійної роботи.

Фокусується на продажах від $100k і побудові довгострокових відносин із клієнтами. У цій категорії представлені найпопулярніші курси менеджерів з продажу IT-послуг, а також Sales Manager B2B курси. Студенти отримають нові навички, вивчити актуальні техніки та стратегії продажу. Курси для менеджерів з продажу допоможуть відкрити нові горизонти або надати конкурентну перевагу на ринку праці.

Це допоможе вам знаходити спільну мову з клієнтом та успішно завершувати угоди. Основна мета спеціаліста з розвитку продажів – приносити потік нових лідів та нових кваліфікованих зустрічей у бізнес. Sales Development Representative шукає класних лідів, зацікавлює їх, призначає зустрічі та кваліфікує.

Робота в кращіх IT командах https://wizardsdev.com/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir